Søg
Close this search box.

Vores Drøm

At have en mission og en vision er at turde drømme. I Cosmo Child drømmer vi om, at flere børn oplever øget trivsel og sundhed i dagligdagen.
Vi drømmer stort. Vi ønsker en verden, hvor færre børn oplever dårlig trivsel. Vi vil være den foretrukne børnetrivselsapp i Europa, som bidrager til, at børn får bedre muligheder for at skabe sig et sundt og godt liv. Børn og trivsel er helt afgørende for barnets sundhed, livsglæde og udvikling senere i livet.

Det er ikke en ligegyldig drøm. Det er en vigtig opgave. For flere undersøgelser viser tegn på, at børn og unges trivsel i skolen daler, at den psykiske mistrivsel desværre fortsat er i vækst og antallet af psykiske diagnoser blandt børn og unge er stigende.

Vi drømmer om at skabe de bedste muligheder for vores børn. Ingen forældre ønsker, at deres børn ikke trives. Lad os sammen øge trivslen som mulighed for vores børn til at beskytte dem mod de risici, som følger med dårlig trivsel senere i livet. Ved at introducere barnet i en tidlig alder for forskellige trivselsværktøjer, tror vi på, at barnet nu og senere i livet nemmere vil kunne navigere i livets udfordringer og dermed også opnå størst trivsel.

Vi drømmer ikke alene. Visionen indgår også i FN’s bæredygtighedsmål. Et mål om at sikre et sundt liv for alle og fremme trivsel for alle aldersgrupper. Vi ønsker at bidrage til at fremme mental sundhed og trivsel blandt børn.

Vi drømmer sammen med andre i Danmark. Drømmen skal løftes i fællesskab af forældre, børnetrivselseksperter, ambassadører og de forskellige partnere, der deler den samme drøm.

Vi kan forenes i arbejdet med at realisere denne drøm. At vi skaber en fremtid sammen, hvor vores børn trives, fordi de har styrket deres fundament og øget deres bevidsthed omkring balancen mellem krop og sind.

Drømmen er allerede i gang. Vi har udviklet et unikt app-univers, hvis formål er at kunne give danske børnefamilier et værktøj, som vi selv som forældre har savnet og som kan afhjælpe det stigende antal børn, der lider under mistrivsel. Ligeledes som et forebyggende værktøj til børn, som ikke har ligeså store udfordringer, men hvis forældre ønsker at styrke barnets fundament og bevidsthed om dem selv.

Scroll to Top

Hent Cosmo Child

Tilmeld dig vores nyhedsbrev