Søg
Close this search box.
stilhedikoin

STILHED

Forskning afslører hvordan stilhed nulstiller nervesystemet, giver fornyet energi, styrker immunforsvaret og kreativiteten og gør at vores hjerne kan tilpasse sig de komplekse miljøer, som vi lever i. Støj, pres og travlhed gør os – og vores børn – stressede. Vi lever i en larmende verden, der hele tiden skruer tempoet op, så vores kroppe fyldes med stresshormoner. Samtidig viser forskning at ro, stilhed og naturen afstresser vores krop. Så hvorfor ikke vælge mere af det? Det er de færreste der ved, at stilheden kan bruges konstruktivt. Både fordi stilhed er så uhåndgribeligt, men også fordi den kan føles så intimiderende, at vi helst undgår den. Støj, musik og andre distraktioner kan pakke os ind, så vi ikke føler os nøgne. Noget så enkelt som nogle minutters ro hver dag kan gøre hele forskellen, når det kommer til følelsesmæssige problemer.

'Jo tidligere vi som forældre styrker vores barn indefra, jo stærkere et fundament har barnet, til at kunne håndtere forskellige udfordringer i løbet af dets liv'

“Vi lever i en verden, der bliver mere og mere støjende og hvor vi fjerner os fra mere og mere fra hinanden, og vi må bare sige, at flere ord ikke hjælper. Fælles stilhed derimod, skaber et respektfuldt rum af nærvær. I Stilhed bliver alle lige. Derfor skaber det en større respekt og fortrolighed, hvor roen og et øget fokus kommer helt af sig selv. Fælles stilhed giver barnet et mere nærværende og intimt samvær med dig som forælder”

Bastian Overgaard

Sammen styrker vi børns trivsel

Scroll to Top

Hent Cosmo Child

Tilmeld dig vores nyhedsbrev