Søg
Close this search box.

Børneambassadører

Vi tror på at det stærkeste værktøj og motivation for et barn, i at ‘turde’ være sig selv og skabe forandringer, er når læringen bliver formidlet af et andet barn og dermed i øjenhøjde. Derfor er vores Børneambassadører og alt det indhold de har bidraget med, en meget vigtig del af Cosmo Child

Amelina Svenstrup

Jeg er en pige på 16 år, der går i 2G i Gymnasiet. Jeg er fascineret af, hvordan min hjerne nogle gange kan gøre det svært at være mig, for eksempel, hvis jeg skal til eksamen, hvis jeg skal falde i søvn når jeg har travlt, eller hvis jeg har været oppe og skændes med en af mine venner. Derfor har jeg selv Mentaltrænet siden jeg var 6 år gammel, og ved, at det virker lige med det samme.

Q&A
Hvad har du bidraget med i Cosmo Child appen?
Jeg har indtalt en række træningsprogrammer til børn, fordi jeg nogen gange har ønsket at det var et andet barn der talte til mig når jeg var lidt urolig – fremfor at det er en voksen. Lidt lige som det kan være lettere at tale med en god ven om nogen ting, fremfor sine forældre.

I hvilke situationer bruger du selv Mentaltræning?
Jeg bruger stadig Mentaltræning når jeg har svært ved at falde i søvn, eller hvis mine tanker myldrer rundt i hovedet og jeg ikke kan finde ro. Jeg mentaltræner også når jeg skal til eksamen, eller hvis der er noget jeg gerne vil være bedre til. Det hjælper mig bare så meget i så mange situationer!

Hvad er dit bedste råd til andre børn, i forhold til at tro på mere sig selv?
Du skal bare tro på at du er god nok som det er! Det kan godt være svært hvis nogen har drillet dig, eller du har fået dårlige karakterer, men det er faktisk ikke dig der er noget galt med.
Jeg tror nemlig alle børn gør deres bedste, og når du gør dit bedste er der ingen grund til at du ikke tror på dig selv – du kan nemlig gøre det bedre næste gang… Men kun hvis du tror du kan!

August Christian Lyckhage Jacobsen

Jeg hedder August og går i 4. klasse. Jeg er vild med fodbold, og træner fem gange om ugen, og tit kampe i weekenderne. Når jeg ikke spiller fodbold, kan jeg godt lide at stå på løbehjul, lege med min diabolo, spille badminton og være sammen med mine venner og familie. Jeg holder rigtig meget af at høre musikken og nogle af meditationerne fra Cosmo Child når jeg skal falde i søvn om aftenen.

August er frontfigur i Cosmo Child, og som medvirkende i akupressurvideoerne.

Meluka Kragh Sylvest

Hej, jeg hedder Meluka. Jeg går i 7. klasse på en skole i Vallensbæk. Jeg har gået til springgymnastik igennem mange år og er også hjælpetræner på et gymnastikhold med børn fra 5-7 år. Jeg elsker min familie og elsker at rejse sammen med dem. Lige siden jeg var helt lille, har jeg godt kunne lide at bruge min krop, til at danse eller at lave gymnastik.

Q&A
Hvad har du bidraget med i Cosmo Child appen?
Jeg har selv skrevet og indtalt historien der hedder ’Drilletanker’, som hjælper med at komme af med de dårlige tanker, hvis du for eksempel er ked af noget i skolen. Jeg er også med i videoerne med EFT-øvelserne i appen.

I hvilke situationer bruger du selv værktøjet/erne?
Nogle gange når jeg skal sove, kan min lillebror og jeg godt lide at høre en meditation. Det er beroligende og hjælper mig med at slappe af.

Hvad hjælper værktøjet/erne dig med?
Det hjælper mig med at falde til ro eller hvis jeg har haft en dårlig dag, så lytter jeg til ’Drilletanker’, for at få nogle af de dårlige tanker væk.

Hvad er dit bedste råd til andre børn, i forhold til at tro på mere sig selv?
Jeg synes det er vigtigt at man tror på sig selv, for det er vigtigt at tro på sig selv først, før man kan tro på andre. Hvis man tror på sig selv, kommer man meget længere i livet med sig selv og bliver gladere. Jeg har selv lært, at man skal være god ved sig selv og ens krop, for så bliver du gladere.

Niklaz Junker

Hej, jeg hedder Niklaz. Jeg brænder for at andre børn har det godt. Udover at gå i skole er jeg medunderviser på Kidz Academy – og har min egen Blog, sensitivekraefter.dk, hvor jeg giver gode råd til andre børn. Jeg har brugt redskaberne, siden jeg var 6 år, og de har hjulpet mig rigtig meget til at tro mere på mig selv, få nye venner i skolen og vide – at jeg er, som jeg skal være. Mine favoritredskaber er ”Energiskjoldet” og ”Hjerteboomerang”, som jeg selv har været med til at opfinde og udvikle.

Q&A
Hvad har du bidraget med i Cosmo Child appen?
Jeg har bidraget med mine favoritredskaber, ”Energiskjold” og ”Hjerteboomerang”, som jeg har opfundet sammen med min mor og far. Redskaber, som har været med til at gøre mig stærk indeni.

I hvilke situationer bruger du selv værktøjet/erne?
Jeg bruger redskaberne, når jeg har brug for at beskytte mig mod andres negative energi, og når jeg selv tænker negative tanker.

Hvad hjælper værktøjet/erne dig med?
De hjælper mig med at holde fokus og slippe negative tanker.

Hvad er dit bedste råd til andre børn, i forhold til at tro på mere sig selv?
Mit bedste råd er at være dig selv – for hvis du forsøger at være en anden – så vil du aldrig rigtig komme til at trives.

Sean Fetterlein

Jeg spiller Elite fodbold hos FcNordsjælland, som uden tvivl er min største passion. Jeg elsker god musik, rejser og at være sammen med mine familie og venner.

Q&A
Hvad har du bidraget med i Cosmo Child appen?
To meditationer. Den ene til om aften fx inden du skal sove, så du bedre kan finde ro.

Den anden kan du bruge om morgen når du står op, for at få en god start på dagen eller i løbet af dagen, hvis du har brug for en kort pause, hvor du finder ro i kroppen og tankerne.

I hvilke situationer bruger du selv værktøjerne?
De er ikke brugt endnu, da vi endnu ikke har fået en kode til download

Hvad hjælper værktøjerne dig med?
Min mor laver næsten dagligt meditationer med os inden sovetid. Det giver en ro, så jeg bedre kan falde til ro. Nogle gange når der sker mange ting og jeg har meget foran mig, så hjælper det mig med at blive afslappet.

Hvad er dit bedste råd til andre børn, i forhold til at tro på mere sig selv?
Meditation er en rigtig god ting at lære. Først syntes jeg det var lidt mærkeligt, men det har hjulpet mig meget, og nu er det blevet en del af min hverdag.

Viktoria Junker

Hej, jeg hedder Viktoria. Jeg brænder for at synge, danse og lave teater. Jeg er meget kreativ og bliver glad og stærk indeni af at meditere. Udover at gå i skole er jeg medunderviser på Kidz Academy. Jeg har brugt redskaberne, siden jeg var 4 år, og de har hjulpet mig rigtig meget til at fjerne dårlige tanker og følelser – tro mere på mig selv – og få nye venner i skolen. Mine favoritredskaber er ”Fra Mave til Hjerte” og ”Hjertemeditation”, som jeg har været med til at få ned i børnehøjde.

Q&A
Hvad har du bidraget med i Cosmo Child appen?
Jeg har bidraget med mine favoritredskaber, ”Hjertemeditation” og ”Mave til Hjerte”, som jeg har været med til at få ned i børnehøjde. Redskaber, som hjælper mig med at fjerne negative tanker og følelser – og lave dem om til noget positivt.

I hvilke situationer bruger du selv værktøjet/erne?
Jeg bruger Hjertemeditationen, når jeg skal gøre mig klar til skole, og når jeg har brug for at lade mit batteri op. Jeg bruger ”Mave til Hjerte”, når jeg har nogle tanker og følelser, som driller mig, gør mig ked af det eller bange.

Hvad hjælper værktøjet/erne dig med?
De hjælper mig med at tro på mig selv – og de gør mig glad og fri for negative tanker og følelser.

Hvad er dit bedste råd til andre børn, i forhold til at tro på mere sig selv?
Mit bedste råd er at være dig selv – for så ved du, hvem du er.

Scroll to Top

Hent Cosmo Child

Tilmeld dig vores nyhedsbrev