Søg
Close this search box.
tapikon

EFT

I EFT (Emotionel Freedom Technique) har man taget det bedste fra Østens og Vestens filosofi og smeltet det sammen til et meget enkelt arbejdsredskab, der kaldes for EFT-’tapping’. Punkterne man tapper på, er baseret på de samme energimeridianer som benyttes i traditionel kinesisk ’medicin’, der er kendt fra bl.a. fra akupunktur. Men modsat akupunktur så bruges der ingen nåle, i stedet tapper man med fingerspidserne på bestemte punkter på kroppen, mens man tænker på det ubehag, som man gerne vil have til at gå væk. Det hjælper barnet med at slippe følelser der ikke er rare, eller som kan være begrænsende for barnet at ’bære rundt på’. Det hjælper barnet med i højere grad at kunne nå ind til en dybere ro i både krop og sind.

Når du som forælder også anvender ’tapping-øvelserne’ på dig selv, så vil det automatisk have en positiv effekt på dit barn, da I er tæt forbundet.

Sammen styrker vi børns trivsel

“I Cosmo Child appen bliver man introduceret til EFT-øvelser, som du bruge sammen med dit barn. Det vil være enkelt, måske banalt, men det kan ændre så meget”.

Mette Barfoed
– Energipsykologi Danmark

Scroll to Top

Hent Cosmo Child

Tilmeld dig vores nyhedsbrev