Søg
Close this search box.

Danmarks første børnetrivselsapp

Vi lever i en tid hvor et stigende antal børn og unge mistrives, føler sig presset, stresset og er præget af et lavt selvværd. Børnene vokser op i et samfund, der har rigtig meget fokus på præstation og ’det ydre’. Vi har derfor udviklet Cosmo Child appen, der hjælper med at forebygge mistrivsel, ved at sætte fokus på hvor afgørende det er, at styrke barnets indre fundament for at skabe et ’helt menneske’ i trivsel.

Ved at styrke barnets indre fundament fra en ung alder af, klæder vi barnet bedst muligt på, til at kunne håndtere livets udfordringer både nu og senere i livet. Herved kan appen virke både forebyggende og afhjælpe konkrete trivselsudfordringer hos dit barn.

Cosmo Child er en børnetrivselsapp indeholder mere end 60 styks let anvendelige værktøjer, der styrker dit barns indre trivsel. Værktøjerne er leveret af børneambassadører og en række kompetente eksperter indenfor børneområdet og hjælper barnet med at finde indre ro, øget selvværd og kunne håndtere følelser og udfordringer i hverdagen.

Cosmo Child er med til at skabe en særlig nærværstund mellem dig og dit barn, hvor barnet fyldes op af dit nærvær når I er sammen om at bruge værktøjerne. Alt indhold i appen kan downloades og afspilles offline, så dit barn ikke udsættes for mobil stråling eller skærmens blå lys.

Hør mere om appen her

Appen kan downloades i App Store.

Scroll to Top

Hent Cosmo Child

Tilmeld dig vores nyhedsbrev