Cosmo Child og Odense Universitetshospital udvider samarbejdet om 'Find Ro'

29.08.23

I efteråret 2022 blev de første patienter på Odense Universitets Hospitals Urologiske børneafsnit introduceret for trivselsplatformen ‘Find Ro’. Et tilbud der er udviklet med formål om, at give indlagte børn et supplerende værktøj til at regulere svære følelser og smerte, der kan opstå i forbindelse med en hospitalsindlæggelse.

Læs mere om samarbejdet her:

Landets skoler får nu glæde af Cosmo Child's nye børnetrivselskort

12.04.22

Med hjælp fra en almennyttig fond, og formålet om at kunne hjælpe alle de børn der er tilbage i skolerne efter et turbulent Corona forløb, er vi så glade for i løbet af de næste par måneder, at kunne donere 400 børnetrivselskort til landets indskolinger. Hvis du er ansat for en skole eller forældre til et barn i indskolingen, så skriv gerne til os, hvis du ønsker at vi skal sende et par eksemplarer til jer.

8.843 samtaler på BørneTelefonen i 2018 handlede om psykisk mistrivsel.

Børns Vilkår

’Vi har i de senere år set en bevægelse i samfundet fra en industriel til en mere spirituel tidsalder. Det er som om vi har alt, men mangler “noget”. Vi længes efter noget dybere og mere meningsfuldt, som tager udgangspunkt i “hvem jeg er i verden”. Det er på samme tid meget individuelt og fællesskabsorienteret. Sammen. Især i forhold til børn, uddannelse, sundhed og trivsel slår disse trends igennem. Vil man den udvikling, er det noget vi skal arbejde for og eksperimentere med. Cosmo Child appen er en rigtig god mulighed for at komme godt i gang’

Anne Skare
- Fremtidsforsker

'At pleje og styrke vores børn indefra, er lige så vigtigt for deres trivsel, som det at spise sundt og bevæge sig'

HENT COSMO CHILD APP
TIL IPHONE OG IPAD

Scroll to Top

Hent Cosmo Child

Tilmeld dig vores nyhedsbrev