Nu har du også mulighed for at købe Cosmo Childs børnetrivselskort

22.04.21

Cosmo Child børnetrivselskort har til formål til at skabe dialog og nærvær, mellem forælder og barn omkring svære følelser og emner der presser sig på i løbet af barnets opvækst. På de i alt 30 kort er der en illustration og et samtaleemne, der vil hjælpe barnet med at kunne identificere sig med budskabet. Med kortene følger en vejledning der kan inspirere til, hvordan du kan anvende kortene. Kortene anbefales til alle børn mellem 3-12 år, som et forebyggende værktøj til at styrke barnets indre fundament.

Landets skoler får glæde af Cosmo Child's nye børnetrivselskort

12.04.21

Med hjælp fra en almennyttig fond, og formålet om at kunne hjælpe alle de børn der er tilbage i skolerne efter et turbulent Corona forløb, er vi så glade for i løbet af de næste par måneder, at kunne donere 400 børnetrivselskort til landets indskolinger. Hvis du er ansat for en skole eller forældre til et barn i indskolingen, så skriv gerne til os, hvis du ønsker at vi skal sende et par eksemplarer til jer.

8.843 samtaler på BørneTelefonen i 2018 handlede om psykisk mistrivsel.

Børns Vilkår

’Vi har i de senere år set en bevægelse i samfundet fra en industriel til en mere spirituel tidsalder. Det er som om vi har alt, men mangler “noget”. Vi længes efter noget dybere og mere meningsfuldt, som tager udgangspunkt i “hvem jeg er i verden”. Det er på samme tid meget individuelt og fællesskabsorienteret. Sammen. Især i forhold til børn, uddannelse, sundhed og trivsel slår disse trends igennem. Vil man den udvikling, er det noget vi skal arbejde for og eksperimentere med. Cosmo Child appen er en rigtig god mulighed for at komme godt i gang’

Anne Skare
- Fremtidsforsker

'At pleje og styrke vores børn indefra, er lige så vigtigt for deres trivsel, som det at spise sundt og bevæge sig'

HENT COSMO CHILD APP
TIL IPHONE OG IPAD

Scroll to Top

Hent Cosmo Child

Tilmeld dig vores nyhedsbrev